Recenze

Nám zaslané reference

18.9.2017

Vážení,
Ubytování v hotelu Selský dvůr je pro mne vždy pracovní pobyt, nicméně vždy příjemný a odpočinkový. Parkování, přijetí a služby jsou výborné. Matrace a lůžkoviny jsou vynikající – nejsem nejmladší a kvalitní vyspání je pro mne hodně důležité pro zvládání dalšího dne.
Děkuji a přeji hodně spokojených hostů, já se určitě ráda vrátím. Pěkný den.
S pozdravem/ Kind regards
Věra Trnečková, BA Specialista DDOT a Cluster Headache/LTOT & Cluster Headache Specialist Linde Gas a.s., Linde Healthcare – Homecare

28.6.2017

Dobrý den pane Dvorský,
hrozně rádi bychom, Vám a celému týmu v hotelu, který se podílel na přípravách naší svatby, poděkovali. Bylo to všechno úžasně připravené a dokonalé. Zpětné vazby od celé rodiny jsou jen a jen pozitivní a nadšené. Moc děkujeme týmů kuchařů, protože takhle dobrou svíčkovou jsme snad ještě neměli. A vůbec raut byl skvělý a prasátko také. Je vidět, že jste profesionálové.
Moc děkujeme a přejeme spoustu dalších úspěšných svateb.:-)
Jana a Petr Přibylovi

25.6.2017

Dobrý den,
chtěla bych Vám i ostatním zaměstancům hotelu moc poděkovat za vaše služby. Svatba se včera vyvedla a s jídlem, obsluhou i místem jsme byli moc spokojeni. Ještě jednou děkuji a přeji hezký večer.
S pozdravem,
Jana Sochnová

16.6.2017

Dobrý den,
dovolte mi tímto vyjádřit poděkování za mimořádně profesionální a kvalitní služby a péči během naší konference minulý týden. Velmi jsme ocenili vstřícný přístup veškerého personálu, panem Dvorským počínaje, přes pracovníky recepce, kolegy z restaurace a baru - ale i všech ostatních. Všemi členy naší skupiny byla oceňována také kvalita jídla - málokde k vidění a ochutnání v takové kvalitě. Určitě budeme Váš hotel dále doporučovat - případně se opět ozvu až budu hledat ubytováni v Praze (i soukromě).
Ještě jednou díky a přeji mnoho úspěchů!
Petr Brenkus, IT Manager, IG Watteeuw

19.5.2017

Přeji hezký den pane řediteli, Tomáši,
Ještě jednou bych vám moc chtěla poděkovat za včerejší perfektní servis, jak vám osobně, tak celému vašemu týmu. Byli jste perfektní, nic nebyl problém, vše bylo bez připomínání připraveno tak jak mělo, a navíc, vše s úsměvem. S takový týmem je radost pracovat. Těch lokací už jsme prošli s klienty za ta léta opravdu hodně a u vás se vždy cítíme jako „doma“.
Ještě jednou velký DÍK do celého Selského Dvora, rádi se k vám vracíme!
Moc děkuji, mějte u vás krásné léto,
Irena Libánská

29.4.2017

Dobrý den pane Dvorský,
Rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za opravdu perfektní a profesionální spolupráci při přípravě našeho svatebního dne. Především díky Vám proběhl tento den hladce a bez jakýchkoliv komplikací. Od prvních jednání až po samotný den "D" jsme se vždy cítili velmi příjemně, nic nebylo problém, vše na čem jsme se domluvili, platilo a navíc z Vaší strany nechyběla obrovská míra flexibility, kterou jsme ocenili především s ohledem na vrtkavé počasí.
Jste opravdu člověkem na pravém místě! Velmi rádi budeme Váš hotel a Vaše služby všem doporučovat.
Poděkujte za nás prosím i kuchaři, který také odvedl skvělou práci. Na jeho panenku s hříbkovou omáčkou (a nejen na ni) pěli všichni samou chválu.
V případě zájmu Vám můžeme poslat pár fotek ze svatby od profi fotografa, jakmile budou k dispozici.
Držíme Vám moc palce, ať se Vám daří jak v pracovním, tak soukromém životě a ještě jednou děkujeme.
Jana a Pavel Jirušovi

17.3.2017

Dobrý den,
Děkuji všem za spolupráci a vstřícnost při organizaci našeho školení – ubytování, večeře 15 – 16/3. Všichni byli spokojeni a chutnalo jim.
Díky moc
Jana Straková, Sales Director Assistant, Mitas a.s.

8.11.2016

Dobrý den, pane Lve,
chtěla bych Vám ještě jednou moc poděkovat za pomoc s organizací a přípravou dnešního oběda pro bankéře, všichni byli velmi spokojeni a vynikajícím obědem u Vás završili návstěvu Prahy, která se jim rovněž velmi líbila. Vyřiďte prosím jejich poděkování všem, kteří se na přípravě rautu podílleli, a také děkuji i Vám za trpělivost při dolaďování různých detailů, které ve finále nemusí, ale mohou vést ke spokojenosti hostů. Vše prý bylo perfektní a vynikající – nevíme, zda po včerejším večeru se na hostech trochu neprojevila únava, ale všichni odjížděli velmi spokojeni a máme Vám vyřídit velké poděkování :-)
Takže ještě jednou díky a na shledanou při další akci!
Pěkný zbytek dne, s pozdravem
Olga Borecká, General Director Assistant, MITAS a. s.

27.10.2016

Dobrý den,
Po vemi dobré zkušenosti se službami Vašeho hotelu z října 2014, jsem se rozhodl (bez objednávky) navštívit s podnikatelem z Ruské federace (přiletěl neplánovaně) Váš hotel. V recepci se nás 22.10. ujala slečna Aneta a zařídila ubytování našeho hosta. V restavraci se nás ujala obsluha a splnila veškeré požadavky našeho hosta. Nebylo to jednoduché, protože host byl muslim. Velmi oceňuji profesionální a lidský přístup personálu. Já jsem tam působil jako tlumočník.
s pozdravem
Miloslav Večerník

24.9.2016

Dobrý den pane řediteli,
Rád bych Vám ještě dodatečně chtěl napsat, že jsme byli se službami ve Vašem hotelu během svatby moc spokojeni. A zvláště jsem chtěl vyjádřit poděkování pí. Salajkové, která byla po celou dobu naší spolupráce a domlouvání velice vstřícná, milá a profesionální. Tímto bych jí chtěl tedy ještě jednou poděkovat a říci, že je člověk na pravém místě! Pozdravujte ji od nás, pokud již není na mateřské dovolené.
S pozdravem
Lukáš Arden

19.6.2016

Pane řediteli, paní Salajková,
Dobrý večer, chtěli bychom Vám opravdu upřímně poděkovat za ten nejdokonalejší den v Selském dvoře, který jsme si pro naši svatbu mohli přát. Ochota paní Salajkové a její příprava byla velmi důkladná a celá směna pod vedením p. Michala byla fenomenální. Přesně takhle bychom si přáli, aby byli milé, ochotné a fungující všechny provozy restaurací. P. Michal byl bezvadný, velmi profesionální a vstřícný.
Ten den prostě neměl chybu. S fotografem p. Hilmarem jsme pořídili spoustu krásných záběrů ve Vašem provoze. Až je budeme mít k dispozici, velmi rádi s Vámi některé zasdílíme, pokud byste je chtěli použít třeba pro Vaší prezentaci. Až se vrátíme z dovolené, určitě připojíme i recenzi na některé webové portály.
Děkujeme mockrát ještě jednou a těšíme se někdy příště naviděnou.
Se srdečným pozdravem,
Ondřej&Lenka Kollárovi

19.6.2016

Dobrý den paní Salajková,
máme za sebou svatební cestu, konečně jsem se dostala k počítači a hned Vám píšu, abych Vám mohla za všechno poděkovat. I díky Vám byl náš den bez jakýchkoliv zádrhelů, od rána jste nám byli plně k dispozici, pomáhali jste nám s přípravami a to vše s úsměvem na tváři :)
Opravdu jsem moc ráda, že jsme si Váš hotel vybrali. A jak jsem Vám říkala už na první schůzce, Váš hotel nás uchvátil hned, jak jsme vkročili dovnitř :) Veliké díky ale patří hlavně Vám. Vždy jste se nám snažila vyjít maximálně vstříc, nic nebyl problém, to už se dnes opravdu vidí málokdy. O to víc si toho cením. Odpověděla jste na sebemenší dotaz (teď zpětně si říkám, že některé dotazy byly zbytečné :) ), snažila jste se nám pomoct, prostě dokonalost sama. A to samé platí i pro Váš personál.
V den svatby probíhalo všechno jako na drátkách. Od rána nám byli všichni při ruce a všichni byli připraveni nám s čímkoliv pomoct. A i když nervy pracovaly (hlavně na naší straně :) ), Váš personál byl naprosto profesionální :)
Samostatná kapitola je Vaše úžasné jídlo. Od všech svatebních hostů jsme slyšeli jen chválu. My s manželem jsme toho nestačili moc ochutnat, přeci jenom nervové vypětí bylo znát a hlad se nedostavoval :) Každopádně víme, že chutnalo, už jen díky tomu, že téměř nic nezbylo :) A musím říct, že raut vypadal opravdu skvostně.
Ubytování ani nezmiňuji, opět 1*. Pokoj pro nevěstu krásně připraven, ustál nájezd kadeřnice, vizážistky i dalších hostů :) Cítila jsem se tam opravdu krásně :)
Paní Salajková, mohla bych psát ještě dál a dál, ale myslím, že by to bylo zbytečné. Psala bych stále to samé, a to že Váš hotel je úžasný... Předčili jste všechny naše očekávání. Kdybych mohla, vdávala bych se znova a znova u Vás :) Už teď se těším až se k Vám zase vrátíme na první výročí svatby. A tajně doufám, že se k Vám vrátíme ještě dřív :)
Mockrát Vám za všechno děkuji. Až budeme mít svatební fotografie od fotografa, určitě zašleme a samozřejmě je můžete použít na Vaší prezentaci. A nemusím dodávat, že Vás budeme všude doporučovat.
S pozdravem
Jana Rejzková (Hrubešová)

17.5.2016

Dobrý den, pane Lve,
Děkuji za velmi příjemný večer, který jsme mohli ve Vaší restauraci strávit. Poděkování patří též paní Salajkové, personálu, který o nás celý večer pečoval, a v neposlední řadě kuchaři, za výborné menu. Těším se někdy příště na shledanou
S přáním krásného dne
Eva Zemková

25.4.2016

Dobrý den,
děkujeme za zajištění služeb v hotelu. Vše fungovalo perfektně, bez jakýchkoliv problémů. Rizoto bylo fantastické :-)
S přáním krásného dne
Lenka Lačňáková, vedoucí družstva florbal chodov ženy A

9.4.2016

Dobrý den paní Salajková,
rádi bychom Vám poděkovali za velmi dobré zajištění našeho oběda, který jsme měli v sobotu v salonku Vaší restaurace. Celkově jsme byli velmi spokojeni. Prosíme zejména o předání zvláštního poděkování Vašim kuchařům za výborná jídla, které chválili všichni účastníci našeho setkání jako vynikající.
S pozdravem
Zbyněk a Jarina Karnetovi

8.4.2016

Vážená paní Salajková,
chtěla bych Vám ještě jednou velmi poděkovat za Vaši pomoc a Váš přístup při organizování našeho pobytu. Byla to moje první „akce“ a jsem ráda, že jsem ji organizovala právě u Vás, protože si nedovedu představit lepší spolupráci a ochotnějšího partnera než jakým jste byla právě Vy.
Kolegové i já jsme byli velmi spokojeni s jídlem, ubytováním i zajištěním občerstvení při jednání i na střelnici. Obsluha ve Vaší restauraci byla také perfektní.
Ráda Vás doporučím kolegům ze skupiny HeidelbergCement AG i mým přátelům.
Přeji Vám krásné jarní dny a co nejvíce spokojených hostů,
Bc. Šárka Ježková, Specialista prodeje, Českomoravský cement, a.s. Beroun 660

4.4.2016

Dobrý den, paní Salajková,
moc bych vám chtěla poděkovat ne jenom za dort, ale i za výborný oběd. Byli jsme u vás moc spokojeni, líbilo se nám u vás a chutnalo nám. Obsluha byla milá a příjemná. Určitě přijdeme zase.
Děkuji, s pozdravem
Zuzana Líznerová

únor 2016

Vážená paní Salajková.
Ráda bych Vám touto cestou ještě jednou poděkovala za perfektní přípravu našeho únorového mezinárodního pracovního setkání. Vše proběhlo přesně dle naší domluvy.
Velmi příjemné ubytování (luxusní postele a výběr polštářů), cofeebreaky i obědový raut perfektní. Prostě vše v pořádku a s milým servisem, ochotným splnit každé naše přání.
Pokud bude příležitost, rádi opět využijeme Vašich služeb. Přeji Vám do budoucna mnoho úspěchů.
S pozdravem
Zdeňka Jiráková, oblastní manažer dm drogerie markt, s.r.o.

7.1.2016

Vazena Petro,
Jestě jednou bychom Vam moc radi podekovali za Vas velice profesionalni a pratelsky pristup. Nase svatba ve vasem hotelu byla uplne skvela a muzu rici, ze vsichni nasi hoste si ji uzili.
Jeste mam na Vas jednu moc velkou prosbu, mohla byste mi prosim presposlat jeste jednou ucet za nasi hostinu? Ja jsem ho nekde vytratil a rad bych ho zalozil do naseho alba.
Přeji Vam jeste jednou uspesny rok 2016 a budeme se tesit nashledanou.
Peter Dumek

+ Reference 2015

30.11.2015

Vážená paní Salajková,
děkujeme, že jsme u Vás v Selském Dvoře mohli uspořádat náš svatební den. Velice si vážíme Vašeho přístupu i přístupu celého personálu. Děkujeme také, že jste nám vyšli vstříc ve všech našich požadavcích.
Nám i všem svatebním hostům se u Vás moc líbilo. Rádi se k Vám budeme vracet při dalších příležitostech.
S pozdravem
Kateřina a Jan Němečkovi

12.10.2015

Dobrý den paní Salajková,
chtěla jsem Vám i Vašemu kolektivu poděkovat za perfektně připravenou akci. Byli jsme velmi spokojeni a víme již kam se vracet.
Děkuji a přeji pěkný den,
D.Černochová

25.9.2015

Dobrý den, pane řediteli,
Děkujeme za Vaše služby, zejména za profesionální přístup Vašich kolegů v průběhu našeho pobytu.
Přeji příjemný den a ještě jednou děkujeme.
S pozdravem
Ing. Gabriele Benaglia

19.9.2015

Dobrý den paní Salajková,
ještě jednou bych Vám chtěla poděkovat za velmi milé a příjemné setkání ve Vašem hotelu. V sobotu jsme u Vás byli i na večeři, abychom vyzkoušeli Vaší kuchyni a musím jen chválit :) Jídlo bylo vynikající, číšníci příjemní, co víc dodat :) Na základě všeho toho, co jsme u Vás viděli a zažili, jsme se rozhodli, že naší svatbu bychom rádi uspořádali u Vás.
Jana Hrubešová

19.9.2015

Vážený pane Lve,
ještě jednou děkuji za uspořádání narozeninové oslavy pro naši maminku. Bylo to super, maminka byla nadšená, guláš skvělý a oba číšníci fajn. Děkuji
Petr Skřivan

25.8.2015

Vážený pane řediteli,
chtěl bych Vám moc poděkovat za dnešní den. Odpoledne strávené u Vás na Selském dvoře nemělo chybu, můžete být pyšný na Váš personál a poskytované služby. Úžasné jídlo včetně obsluhy (Michael), báječné prostředí, zkrátka všechno na nejvyšší úrovni. Bylo mi opravdu potěšením být dnes Vaším hostem.
Chválím, chválím, chválím…
Ještě jednou děkuji a bylo mi ctí se s Vámi vidět osobně.
S přátelským pozdravem
Honza Taraba
Ing. Jan Taraba, ředitel Česká společnost pro jakost, z.s., Národní středisko podpory kvality (NIS-PK), Novotného lávka 200/5, 110 00 Praha 1

25.8.2015

Dobry den, pani Salajkova,
chteli bychom Vam velice podekovat za pripravu nasi svatebni hostiny a nasledneho rautu. Vse probehlo bez komplikaci a vsichni byli spokojeni.
S pozdravem
Literovi

21.7.2015

Vážená paní ředitelko Drbohlavová,
Naši klienti byli s Vašimi službami velmi spokojeni.
Děkuji a těším se na naši další spolupráci!
S přátelským pozdravem,
Mgr. Sanda Machaňová
Sekretariát/Sekretärin HBS CZ s.r.o.

20.7.2015

Dobrý den paní Salajková,,
chtěla jsem Vám poděkovat a celému personálu, který připravil sobotní grilování prasátka k mým narozeninám Vše bylo připravené skvěle, vynikající jídlo, obsluha a prostředí, o tom ani nemluvě. Všem moc chutnalo a líbilo se. Myslím, že se stanete cílem našich dalších gastronomických výletů -:))
S pozdravem a přeji krásný den.
Helena Vilímová

14.7.2015

Vážená paní Salajková,
omlouvám se, že Vám píši až nyní, byli jsme na dovolené. Předně bych Vám ještě jednou chtěla poděkovat za Vaši péči a přípravu naší svatební hostiny. Všichni byli moc spokojení, a to jak s prostředím, tak i jídlem, obsluhou a vůbec příjemnou poklidnou atmosférou. Jídlo bylo opravdu výborné a i přes vysoké letní teploty jsme si to všichni užili dle našich představ a rádi se k Vám budeme vracet na večeře a posezení. Ubytování bylo též bez chyby.
Ještě jednou díky Vašemu personálu za obsluhu a velké díky Vám za ochotu a flexibilitu při předcházející přípravě.
Hezký zbytek dne,
manželé Medzvecovi

16.6.2015

Vazena pani Drbohlavova,
Vazena pani Salajkova,
radi by sme vam velmi podakovali za prijemny a bezchybny priebeh svadby. Velmi ocenujeme vasu ustretovost a flexibilitu. Rovnako by sme radi podakovali celemu personalu za ochotu a profesionalitu. Velmi sa nam pacilo prostredie, atmosfera a v konecnom dosledku aj to pocasie. V atriu boli stoly obsadene az do konca. Vsetci hostia si maximalne pochvalovali. Radi by sme osobitne podakovali pani Salajkovej, ktora bola na mieste az do neskorych nocnych hodin a sefkucharovi Patrikovi, ktory pripravil spickove menu, niektori hostia si z celej svadby najviac zapamataju vyborne jedlo. Este raz dakujeme a radi vas hotel dalej doporucime.
S pozdravom,
Juraj a Lucia Neradovci

květen 2015

Zvláštní poděkování zasluhuje péče o českou hokejovou reprezentaci, která nalezla v komfortním hotelu Selský Dvůr klid, pohodu a nadstandardní služby. Vyřiďte proto prosím upřimné poděkování ČSLH, hráčů i celého reprezentačního týmu všem pracovníkům hotelu Selský Dvůr, kteří ukázali, že jsou skuteční profesionálové ve svém oboru a zajistili našim reprezentantům perfektní servis.

Tomáš Král, prezident, Český svaz ledního hokeje z.s.

květen 2015

poděkování Jaromíra Jágra a českého národního týmu za mimořádnou péči během MS IIHF 2015

19.5.2015
Krásný den, paní Salajková,
Ráda bych touto cestou poděkovala vám i paní ředitelce za váš úžasný přístup a váš čas. Nabídnu váš hotel určitě v naší firmě pro možnost konání meetingu a dám určitě poznámku na svatební servery o vašem uzasnem přístupu, který je pro nás vystresovane snoubence :-) úplně skvělý.
Děkuji a předejde prosím naše pozdravy i paní ředitelce, které za vše moc děkujeme!!
S přátelským pozdravem
Daniela Bugyíková

29.1.2015
Dobrý den, paní Drbohlavová,
Chtěla bych Vám tímto poděkovat, že jsme mohli uspořádat náš firemní večírek právě ve vašem hotelu. Myslím, že se akce moc povedla. Velmi jsme ocenili profesionální, ale přitom tak přátelský přístup. Bylo nám u vás moc dobře a k našemu večírku, alespoň za mě a co vím od kolegů a kolegyň, nemáme žádné výhrady (nic negativního nikdo nezmínil). Jídlo nám moc chutnalo, prostředí bylo hezké a čisté. Jen nás mrzí, že jsme nemohli využít i vaši krásnou venkovní část (třeba někdy příště). Myslím, že Váš hotel je velmi příjemné a hezké místo – jak pro soukromé, tak pro firemní akce.
Doufáme, že i my jsme pro Vás byli vítanými hosty – třeba i pro příští akce.
Jak jsem slíbila, až budu mít chvilku čas, napíšu Vám reakci na Tripadvisor.
Ještě jednou tedy děkuji Vám, paní Salajkové (hlavně za trpělivost a ochotu) a celému personálu hotelu a panu DJ, kteří se stali součástí naší firemní akce.
Mějte se moc hezky a budeme se těšit třeba někdy příště.
S přátelským pozdravem
Mgr. Adéla Kučerová, ABAS IPS Management

+ Reference 2014

19.11.2014
Dobrý den,
využili jsme služeb Vašeho hotelu předminulý víkend a já zapomněl na pokoji zimní bundu, kontaktoval jsem proto telefonicky recepci. Balík České pošty mi v pořádku dorazil a platba poštovného byla stržena z mého účtu.
Chtěl bych Vám ještě jednou touto formou poděkovat nejen za bundu, ale i za nadstandartní služby, se kterými jsme byli velmi spokojeni !!!
S pozdravem
Michal Nečas

10.10.2014
Dobrý den,
dne 9.10.2014 se ve Vašem hotelu ubytovala delegace vysoce postavených úředníků z Astany, hlavního města Kazachstánu. Děkuji čísníkům za vzornou obsluhu, dokázali hostům splnit netypická přání.
M.Večerník-tlumočník

13.9.2014
Dobrý den, paní ředitelko,
využili jsme opět služeb Vašeho hotelu pro konání oslavy narozenin mého muže a opět jsme byli nadmíru spokojeni. Tabule byla připravená opravdu hezky, venku bylo příjemné posezení. Svíčková snová, všem hostům moc chutnalo. Dort byl opravdu vynikající…ten chválili opravdu všichni.
Děkujeme za skvělý servis a také skvělý kulinářský zážitek. Pěkný zbytek dne
Monika Křížová

10.9.2014
Dobrý den pane Hruško,
v neděli jsme neměli to štěstí se s Vámi na hotelu potkat, poděkovat a rozloučit se...tak alespoň touto cestou.
Za všechno Vám velice děkujeme, všichni jste k nám byli velice vstřícní a ochotní, servis byl perfektní. Hosté chválili jídlo i obsluhu, byli spokojení. Určitě Vás budeme doporučovat.
S pozdravem
Eva Rabochová :-)

27.8.2014
Dobrý den,
ráda bych touto cestou poděkovala za celkovou organizaci našeho firemního setkání vedení naší firmy a našich dealerů u příležitosti změny ve vedení společnosti Mercedes-Benz Česká republika s.r.o., které jsme u vás pořádali 19. srpna 2014.
Samotný průběh přípravy byl z Vaší strany velmi profesionální, konkrétně bych chtěla ocenit spolupráci s provozním hotelu panem Richardem Hruškou, který nám velmi ochotně vyšel vstříc ve všech našich požadavcích. Akce proběhla ke spokojenosti všech účastníků, kteří hlavně oceňovali příjemné prostředí a kvalitu podávaných pokrmů.
Tímto ráda vyřizuji i osobní poděkování ředitele naší společnosti za poskytnuté služby.
Přeji hodně úspěchů a spokojených hostů do budoucnosti.
S pozdravem
Ing. Marta Lukášová Assistant to President & CEO Mercedes-Benz Česká republika s.r.o.

1.8.2014
Dobrý den,
jménem mého manžela a celé naší rodiny bychom vám rádi chtěli poděkovat za krásný den, strávený ve vašem hotelu Selský dvůr.
Personál byl velmi milý a ochotný a vždy nám všichni vyšli vstříc, což pro nás bylo velmi důležité, abychom se cítili příjemně. Celý večer probíhal velmi krásně a hlavně atmosféra byla opravdu kouzelná. Jsme rádi, že jsme si pro náš významný den vybrali právě váš hotel a i nadále jej budeme rádi navštěvovat, zejména vaši skvělou kuchyni.
Hotelové pokoje jsou velmi útulné a krásně vybavené. Ještě jednou děkujeme vám, paní Drbohlavová, vám pane Hruško (vy jste opravdu profík) a celému personálu!
Přejeme vám mnoho úspěchů a věřte, že budeme rádi doporučovat vaše služby všem našim přátelům!
Zuzana & Marek Michalovi

15.7.2014
Dobrý den paní Drbohlavová,
chtěl bych tímto Vám moc poděkovat za výborně připravenou oslavu narozenin mé maminky. Všem dvaceti pěti hostům chutnala Vaše výtečná kachna s bramborovým knedlíkem a pestrý výběr pochutin na grilu.
Milé a klidné prostředí Vašeho hotelu musí zaujmout každého hosta a my se k Vám budeme rádi vracet.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Roman Khek, Solid a.s.

4.6.2014
Vážená paní ředitelko,
dovolte, abych Vám ještě jednou poděkovala za Vaši velmi kvalitní péči o účastníky Mistrovství Evropy v karate. Jak ubytování, tak ostatní, Vámi poskytované služby, byly na velmi vysoké úrovni.
Těším se na další spolupráci
Lucie Prinzová, zástupkyně starosty Městské části Praha 15

6.5.2014
Dobrý den paní Drbohlavová,
Kolega byl moc spokojen, určitě rádi ubytování ve vašem hotelu využijeme i v budoucnu.
S přáním pěkného dne,
Simona Vartecká jednatelka společnosti A.C.V. - ČR, spol. s r.o.

24.4.2014
Dobrý den paní Drbohlavová,
byli jsme nad míru spokojení. Výzdoba, obsluha, jídlo byla perfektní. Určitě Vás budeme doporučovat našim přátelům.
S manželem jsem se druhý den ještě u Vás stavovali (zapomněla jsem na stole v restauraci dar od svědkyně - obsluha ho našla a schovala ho na recepci) a děkovala jsem tam osobně číšníkům. Měli to s námi trochu náročnější, jelikož (což jsem ani nečekala) jsme se zdrželi trochu déle, než jsme plánovali.
Děkujeme za přání. Hezký den.
Martina Mikulová

22.4.2014
Vážený pane Hruško,
chtěli bychom Vám s manželem trochu opožděně poděkovat za perfektní přípravu a zázemí naší svatební hostiny včetně následného ubytování. Byli jsme maximálně spokojeni a rádi Vaše služby v budoucnu využijeme znovu a taktéž doporučíme svým známým.
Tereza a Robert Dufkovi

24.2.2014
Dobrý den paní Drbohlavová,
chtěla bych Vám touto cestou moc poděkovat za výbornou organizaci, vynikající servis a velmi profesionální přístup při zajištění včerejšího večera pro CK FISCHER.
Stran kolegů jsou jen pozitivní ohlasy jak na přístup personálu, tak kuchyni i komfort ubytování. Tedy 100% spokojenost. Přeji hezký pátek i příjemný, téměř letní víkend, a do budoucna také na další případnou spolupráci.
S díky a pozdravem
Alena Skalická, vedoucí podpory prodeje, Fischer Group

24.2.2014
Dobrý den. Chtěl bych Vám poděkovat za přípravu a průběh oběda a odpoledne dne 22.2.2014. Všichni jsme ocenili přípravu a výborná jídla i bezchybnou obsluhu.
Měl jsem obavu z objednávky pro 20 lidí, z nichž si skoro každý přál něco jiného. Objednávka klapla bezvadně a všem chutnalo.
Ještě jednou děkuji.
Ing. L. Hynar

24.2.2014
Dobrý večer paní Drbohlavová,
děkujeme za Vaší péči o děti, krásné prostory. Pokrmy, které s Vaší pomocí děti připravovaly, chutnaly i maminkám :)
S pozdravem
Marcela Janebová

21.2.2014
Krásný den pane řediteli,
Moc ráda bych Vám poděkovala za možnost aby „naše“ děti z Integrační školičky Smíšek, mohly prožít nádherné odpoledne ve Vašem hotelu. Bylo to moc příjemné odpoledne, a děti si to opravdu moc užily a byl to pro ně velký zážitek.
Ještě jednou moc děkuji, jsem vděčná za každou pomoc pro „naše děti“, moc si toho vážím. Přeji krásný zbytek dne a víkend
Jana Karásková

+ Reference 2013

18.12.2013
Vážená paní Drbohlavová,
poslední návštěva vedení naší španělské společnosti (9-10/prosince) zhodnotila váš hotel slovy “už opravdu dlouho jsme nebyli ubytovaní v tak pěkném hotelu”, myslím, že by vás to mohlo potěšit :)
S přáním příjemně strávených vánoc
Mgr. Soňa WDÓWKOVÁ, Assistant, URSA CZ s.r.o.

18.12.2013
Vážení pracovníci hotelu Selský Dvůr v Praze, za kolegy z oddělení výroby kapalin firmy Linde Gas, kteří u Vás včera přespali a dnes mi řekli, že jinde než u Vás už nechtějí při měsíčních poradách být ubytovaní, Vám přeji klidné prožití vánočních svátků, mnoho tak spokojených hostů, jako je mých 7 kolegů a do roku 2014 úspěch a pohodu.
Blanka Jeriova
centrální odbyt / product planner - liquid distribution, Linde Gas a.s.

9.12.2013
zabijačkaDěkujeme za skvělou organizaci a přípravu staročeské zabíjačky pro uzavřenou společnost dne 1. prosince 2013. Nádherné prostředí hotelu i profesionální přístup všech zaměstnanců předčil naše očekávání, určitě jsme u Vás nebyli naposledy. Ještě jednou díky za skvělou akci i voňavou výslužku.
Michal Peterka, MediaTrust Communications

15.10.2013
Nemohu si zde na nic stěžovat. Stylové prostředí. Krásná koupelna s vyhřívanou podlahou. Využila jsme zde i wellness, který je skvělý na relaxování po hektickém dni.
Martina Svobodová

5.10.2013
Již při příjezdu do hotelu jsme byli ohromeni jeho novým interiérem. Po ubytování nás na recepci informovali, že hotel je nově zrekonstruovaný po povodních. Pokoj byl prostorný a čistý. Připojení na internet zdarma. Bohaté snídaně. Příjemný a milý personál. Výtečná kuchyně. Do hotelu Selský Dvůr se budeme pokaždé rádi vracet.
Otta se synem

26.9.2013
Tuto sobotu 21.9.2013 jsme u Vás měli svatební hostinu a vše bylo naprosto perfektní. Stoly nádherně nastrojené, jídlo výborné, služby víc než vynikající. I když nás nebylo příliš mnoho, všehovšudy 15 svatebčanů, vždy byl nablízku někdo z personálu, který se nám maximálně věnoval.
I díky krásnému prostředí a velice pozitivní atmosféře Vašeho hotelu se naše svatební hostina vyvedla nad očekávání.
Všem budeme Váš hotel zajisté doporučovat, ať už na konání svateb, večírků, tak jen když se bude chtít někdo moc dobře najíst.
Ještě jednou moc děkujeme
Martin a Pavla Kadlecovi

12.9.2013
Velmi dobře situovaný hotel na okraji Prahy, autobus je přes ulici a jede přímo ke stanici metra, která je pár zastávek. Přesto, že leží na frekventované ulici je díky kvalitním oknům naprosto tichý a klidný. Díky nově zrekonstruovanému interiréru je vše v nejvyšší kvalitě a to jak na pokoji, tak i v restauraci a v recepci. Nejkrásnější pro nás s dcerou bylo atrium, do kterého jsme chodily každý večer na večeři. Mnohokrát děkujeme, určitě se k vám moc rády vrátíme.
Jana a Pavlínka

19.8.2013
Dobrý den,
Chtěli bychom touto cestou poděkovat váženému panu Sivekovi a celému personálu hotelu Selský dvůr za zdařilou rekonstrukci hotelu po červnové povodni a zároveň co nejsrdečněji poděkovat za milé pozvání na včerejší kulinářské hody, konané při příležitosti znovuotevření hotelu.
Strávili jsme v prostorách hotelu krásný večer a pochutnali jsme si na úžasných pochoutkách, které připravil Váš skvělý kuchař, kterému tímto též moc děkujeme!
Jsme rádi, že se v našem sousedství nachází tak báječný hotel, kde velice rádi ubytováváme naše švýcarské kolegy.
Přejeme Vám hodně spokojených klientů a panu Sivekovi držíme palce při pátrání po příčině nesmyslné povodně!
S přátelským pozdravem
Zdeněk a Pavla Patákovi, Garaventa Lift s.r.o.

17.8.2013
svatbaDobrý den,
Chtěli bychom vám ještě jednou poděkovat za velice dobrou přípravu a průběh svatby novomanželů Szabó, která se uskutečnila u vás v rekonstruovaném hotelu dne 17.8.2013.
Dcera s manželem po svatbě odletěli na svatební cestu do Řecka a nyní jsou již v Anglii.
S pozdravem
Ing. Pavol Kubáň, Praha 10

26.8.2013
Dobrý deň pani Tomková,
so službami, vybavením, prístupom personálu a jedlom vo Vašom hoteli sme boli s manželom nadmieru spokojní a budeme doporučovať všetkým známým a rodine. V Prahe sme neboli od čias, kedy sme obja cvičili spartakiádu, takže ešte v časoch hbokého socializmu a veľmi sa nám Praha páčí. Verím, že si podobný víkend ešte neraz zopakujeme, a pobyt budeme hľadat jedine u Vás. Na pekné, dobré a milé miesta sa človek vždy rád vracia.
Ďakujeme za všetko a tešíme sa možno na skoré videnie.
Elena a Jozef Stupavskí, Moravský Sv. Ján, Slovensko

20.8.2013
Hezký den, včera Vás navštívila jedna z našich kolegyň a byla jako vždy velice spokojená. Nadchlo ji jídlo i prostředí a hlavně vysoké čepice Vašich kuchařů :o) Takže brzo zase přijdeme na obídek.
Přejeme Vám hodně spokojených hostů a hlavně žádnou valící se vodu
Pavlína Nejedlíková, Exekutorský úřad Praha 10

6.6.2013
Vážený pán Sivek,
veľmi pekne Vám ďakujem v mene celej našej rodiny  za Vašu ochotu riešiť našu situáciu aj napriek veľkým starostiam, ktoré teraz máte.
S pozdravom
Ing. Eva Vasilovčíková, Chief Accountant, Syngenta Czech s.r.o.

18.4.2013
malá školící místnostDobrý den,
na základě minulé dobré zkušenosti s vašimi službami jsem si opětovně rezervoval školící místnost ve vašem hotelu. Vzhledem k tomu, že jsme byli pouze tři, doporučili jste mi váš nový prostor, který je velmi příjemný a útulný s pěkným výhledem do uzavřeného dvora. Našli jste opravdu skvělé místo pro školení v malém kolektivu,
děkuji a jsem s pozdravem
Miloslav P.

6.4.2013
foto z akcePřeji hezký den pane Hruško,
ještě jednou bych Vám tímto chtěla poděkovat za perfektní spolupráci!

Přístup Váš, tak celého vašeho týmu byl profesionální a s úsměvem, to už se dnes málo vidí. Byla radost ve vašem hotelu pořádat soukromou akci!

Ještě jednou díky všem, kteří se na akci podíleli!
Irena Libánská

27.3.2013
Na základě doporučení jsem si u vás objednal konferenční prostor pro školení, které je velmi dobře vybavené a skvěle variabilní. Oceňuji přímo v konferenčním prostoru místo na coffe break a vlastní toaletu oddělenou od okolního hotelového provozu.

Klid, nerušený prostor, parkování a skvělá gastronomie včetně oběda je zárukou spokojenosti mých posluchačů. Děkuji moc, i já budu doporučovat.
Miloslav P.

4.2.2013
Hotel mě vyloženě nadchnul, velmi příjemné prostředí zasazené do hezké přírody v blízkosti přehrady,parkování je u hotelu. Všude je krásně čisto. Krásně se nám spalo a snídaně byla královská.Můžu jen a jen doporučit všem kdo se chystají ať už na delší pobyt a nebo jen jako my na víkend. Určitě se budeme rádi vracet.

24.1.2013
velmi prijemne, pokojne a kludne prostredie. mily, komunikativny a napomocny kolektiv. wifi dopustna aj na izbe. bezproblemove parkovanie. bohate ranajky v stylovej restauracii. hudobnik na klavir jeden vecer. dostupnost metra a busu do centra prahy. listky na mhd mozne zakupit aj na recepcii. pohodlna postel, priestranna izba
Marik

23.1.2013
Opakovaně se zde zastavuji a využívám služeb hotelu. Kvalitní pěkné ubytování, ochotný personál, dobré jídlo, skvělé ceny, wifi v celém areálu, krásná příroda v okolí hotelu a dobrá dostupnost do centra. Mohu jen doporučit

6.1.2013
Hotel je v klidném a krásném prostředí, snadno dostupný. Personál velmi příjemný, skvělá kuchyně a bohatá snídaně. Relaxace v sauně. Velmi příjemně jsem se vyspala po náročném pracovním dni. Děkuji
Bauerová

+ Reference 2012

2.12.2012
Vynikající přístup personálu a příjemné umístění hotelu. Hotel je v klidném prostředí, okolí krásné. Velmi vkusné vybavení pokojů i společných prostor, čistota, super wellness, dobré jídlo i posezení v restauraci. Moc děkujeme za příjemné prožití dovolené.
Svozilovi

15.11.2012
Byl jsem velmi překvapený úžasným souzvukem skvělého ubytování, výborné kuchyně a příjemného personálu. Určitě se vrátíme a doporučujeme.
Hasman

16.8.2012
Hotel velmi pěkný v klidné lokalitě a do centra je to 30 minut , zastávka autobusu je před hotelem. Služba na recepci 24 hodin a personál velmi ochotný. Mohu jen doporučit.
Ladislav P

14.7.2012
Velmi pěkný hotel, krásné prostředí, velmi ochotný personál. Výborná restaurace a též luxusní snídaně. Super pobyt.
Lenovská

23.6.2012
Dobrý den pane Hruško,
ráda bych vám touto cestou moc poděkovala za skvěle připravenou svatební oslavu. Velké díky celému personálu, včetně kuchařů, kteří připravili skutečně výtečná jídla.
Ještě jednou děkuji a těším se někdy nashledanou.
Marcela Richterová

23.6.2012
Dobrý den pane Hruško,
rádi bychom Vám ještě jednou poděkovali za realizaci našeho svatebního rautu minulou sobotu. Byli jsme moc spokojení, výzdoba se vám povedla perfektně naaranžovat, jídlo bylo výborné a přístup personálu také bezchybný. Ještě jednou moc děkujeme a určitě budeme váš hotel rádi doporučovat.
S pozdravem
Jana a Jiří Cibuľkovi

15.6.2012
S manželkou sa chceme poďakovať perfektnému personálu Vášho hotela Selský Dvur.Hotel nás očaril,dýcha pokojnou,rodinnou atmosférou,Zahrada v komplexe,kde sa dá zrelaxovať je priam kúzelná.Izba krásna,čistá a fantastická postel-to sa v hoteloch často nestáva,aby doslova "sadla"  ;) Toto všetko podčiarkol personál na recepcii,v reštaurácii-úctivé,veľmi milé,pozorné správanie.Veľmi výhodné je aj parkovanie priamo pri hotelíku. Naše okolie na Slovensku už o vás vie ;),boli sme nad očakávania spokojní.Inak poklona patrí aj kuchyni-fantastické jedlo,krásne naservírované....keď znovu zamierime do Prahy ubytovanie jednine u Vás....PRAJEME VÁM VEĽA SPOKOJ.KLIENTOV...Ďakujeme.
Miroslav a Viera Gajdošovci,Prešov-SR

14.6.2012
Ve vašem hotelu se zástupci naší firmy i já osobně ubytováváme velmi rádi. Máte výbornou polohu, příjemný a profesionální personál a výbornou kuchyni. Velmi často si ve vašem hotelu sjednáváme i obchodní jednání.
Ing. Jiří Stříbrný výkonný ředitel - prokurista

7.6.2012
Dobrý den,
ráda bych napsala své hodnocení. V neděli 27.5.2012 jsme ve Vašem hotelu měli rodinnou oslavu pro 12 lidí. Prostředí bylo okouzlující, seděli jsme venku a jídlo skvělé! Zvláště bych chtěla poděkovat obsluze, která byla velice milá a trpělivá. Díky tomu jsme si užili opravdu pěkný slavnostní oběd a rádi Vás opět navštívíme a doporučíme.
Mirka Kotrčová

21.5.2012
Pěkný hotel, dobrá dostupnost, parkoviště, dobrá cena
Maja

29.4.2012
Výborná kuchyně, ochotný personál, velmi příjemné ubytování.
Lenka, Ústí na Labem

25.2.2012
Vážená paní ředitelko,
v sobotu dne 18.2.2012 jsme měli v restauračních prostorech Vašeho hotelu jubilejní rodinnou oslavu pro 12 osob. I přesto,že, vzhledem k částečné rekonstrukci Vašeho objektu, proběhla oslava v náhradním než původně dohodnutém prostoru, byli jsme s průběhem odpoledne a večera všichni spokojeni v příjemném prostředí a interiéru dosud nerekonstruované, původní části v jemně zámeckém stylu.
Vyzdvihuji především ochotu, vstřícnost a profesionalitu obsluhujícího personálu, což je naše dlouhodobá zkušenost i z minulých let a jiných rodinných oslav, kterých jsme ve Vaší provozovně uskutečnili několik. Rovněž spokojenost i s kvalitou kuchyně.
V návaznosti na osobní kontakt pak, v případě zájmu, mohu poskytnout některé fotografie z akce poté, co mi budou fotografem dodány.
Děkuji za dosavadní spolupráci
JUDr.Michaela Herzová

+ Reference 2011

26.3.2011
Dobrý den pane Michale,
chtěla bych Vám poděkovat za přípravu sálu a organizaci. Určitě jste s tím měli hodně práce, což oceňuji. Oslava se povedla, přišla většina hostů, kteří potvrdili termín, někteří i bez potvrzení ale vešli jsme se :))
Občerstvení bylo čerstvé a chutné a obsluha obzvláště milá, ochotná a příjemná. Mnohokrát Vám děkuji a doufám že budeme mít další příležitosti ke spolupráci.
Přeji Vám krásný den,
Monika Mrkosová, COCA COLA

7.3.2011
Vážený pane řediteli,
chtěl bych Vám ještě jednou poděkovat za perfektní organizaci akce. Oslava narozenin proběhla dle našich představ a moc nám chutnalo. Těším se na další akci u Vás v hotelu kterou již máme rezervovanou.
Tomáš Lipový BRALEP s.r.o.

+ Reference 2010

16.11.2010
Dobrý den pane řediteli,

jménem všech hostů, kteří se zúčastnili Svatomartinských hodů v rámci Vztahové akce naší společnosti ČSOB Lesing, a.s. Vám chci moc poděkovat za úžasnou spolupráci a příjemnou obsluhu a báječné jídlo.

Vzhledem k ohlasu ze strany našich klientů i zaměstnanců ČSOBL Vám ještě jednou moc děkuji za úspěšnou společenskou akci.

Táčnerová Jana, Specialista komoditního řízení

4.8.2010

jezdci freestyle motocrossu v hotelovém atriuDobrý den pane řediteli,
moc Vám chci poděkovat za skvělé služby vašeho hotelu a za pomoc při parkování našich kamionů. Jezdím po hotelech po celém světě, ale Vaše hotelové atrium s vodním kolem je nejkrásnější co jsem viděl.

Martin Koreň


30.7.2010

Dobry den pane Novotny,
Moc Vas zdravim a tesim se na opetnou shledanou v letnich dnech. V terminu 30-31/8/2010 planujeme další sales meeting pro Glim Care. V kvetnu se nam u Vas moc libilo a radi bychom se domluvili i na srpnovy termin.

25.6.2010

RECEPTÁŘI PRIMA NÁPADŮ, které budou vysílány tuto neděli 27.6.2010. Zde nabízíme naši reportáž v předpremiéře.Reportáž se natáčela v krásném prostředí restaurace Selský dvůr v Praze Hostivaři .

Valdová Miluše

12.5.2010

Vážený pane řediteli,
dovolte mi poděkovat za perfektně zajištěnou tiskovou konferenci k 30. výročí pomazánkového másla v České republice. Oceňujeme prostředí a vysoce profesionální služby, které nám byly poskytnuty.
Váš velice příjemný personál přispěl k velmi úspěšnému průběhu celé konference.
S úctou
Ing. Petr Marek, ředitel, Choceňská mlékárna s.r.o.

Přihlaste se k odběru newsletteru a ušetřte 12%

required